Neem contact op:
info@asd-sintanthonis.nl

Wij zoeken 2 nieuwe leden

‘Wilt u met ons adviseren over de toekomst van Wmo, Jeugd en Participatie?’

De gemeente Sint Anthonis hecht waarde aan de betrokkenheid van inwoners. Dit geldt ook voor het beleid voor onze meest kwetsbare inwoners. De Adviesraad Sociaal Domein (voorheen WMO Adviesraad) adviseert de gemeente, zodat deze nog beter beleid kan ontwikkelen op het gebied van de Wmo, Jeugd en Participatie.

De Adviesraad Sociaal Domein wordt gevormd door personen met interesse in het sociale domein en met kennis, kunde of ervaring. Het is de bedoeling dat de vele doelgroepen van beleid in het sociale domein zo breed mogelijk zijn vertegenwoordigd. De raad bestaat op dit moment uit 9 leden. Wegens het verlopen van de maximale zittingstermijn van enkele leden, is de ASD op zoek naar

enthousiaste nieuwe leden met kennis, ervaring of interesse op het gebied van Jeugd en Participatie.

Uw opdracht is om mee te denken bij beleidsontwikkeling en –uitvoering op thema’s van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet en de Participatiewet.

Bent u geïnteresseerd om onze raad te versterken? Dan wordt u van harte uitgenodigd te reageren. U kunt uw brief/email met cv sturen naar: info@wmo-adviesraadsintanthonis.nl, met vermelding: Sollicitatie ASD. Op aanvraag is een profielschets voor leden van de raad beschikbaar. De ASD vergadert maandelijks. Het betreft een onbezoldigde functie.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *