Neem contact op:
info@asd-sintanthonis.nl

Advies gezondheidsnota

Op 20 september heeft de adviesraad het college geadviseerd over de ontwikkeling van een gezondheidsnota voor de beleidsperiode 2017 – 2020. De Adviesraad heeft hiervoor inzage gekregen in een concept gezondheidsnota. Deze nota was voor wat betreft de adviesraad nog onvoldoende ambitieus en meetbaar. Ook ontbreekt het wat betreft de adviesraad aan samenhang met de andere ontwikkelingen in het sociaal domein en aan de afstemming met datgene wat allerlei organisaties in onze gemeente al doen. De adviesraad heeft het college concrete adviezen gedaan hoe de concept gezondheidsnota kan worden verbeterd voor de vaststelling.

Thérèse Boot-Claassen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *